Magret de canard, farcis au foie gras.
Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, magret de canard, farcis au foie gras. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Magret de canard, farcis au foie gras is one of the most popular of current trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes delicious. They are nice and they look fantastic. Magret de canard, farcis au foie gras is something which I've loved my entire life.
To begin with this recipe, we must prepare a few components. You can have magret de canard, farcis au foie gras using 15 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Magret de canard, farcis au foie gras:
- {Make ready of Magrets de canard farcis au foie gras.
- {Take of Ingrédients :.
- {Make ready of magrets de canard.
- {Make ready of grammes de foie gras frais.
- {Take of poignée de Girolles.
- {Take of poignée de Cèpes.
- {Make ready of Vin blanc.
- {Make ready of Crème fraiche.
- {Make ready of à 6 pommes de terre.
- {Take of Sel.
- {Take of Poivre.
- {Get of Ficelle.
- {Prepare of Ail.
- {Take of Persil.
- {Prepare of Armagnac.
Steps to make Magret de canard, farcis au foie gras:
- Dans un premier temps, faire une incision côté peau jusqu’à la chair, poêler les magrets sur le côté peau, pendant 10 minutes. On réserve le gras pour les pommes de terre et la sauce forestière..
- Ensuite, on repasse les magrets côté chair pendant 5 minutes, laissez refroidir les magrets.
- On prépare ensuite la sauce forestière : faire suer les champignons pour les faire dégorger dans la graisse de canard et l’ail, on attend qu’ils soient colorés, on verse ensuite le vin blanc, sel, poivre, on laisse réduire et on ajoute la crème fraiche à la dernière minutes..
- Imbiber le foie gras avec de l’armagnac, le fariner légèrement et le poëler 2 minutes de chaque côté, laisser refroidir, ensuite faire une incision au centre de chaque magret jusqu’à la chair, placer le foie gras dans chacune des incisions placer les deux magrets l’un sur l’autre de façon a former un beau rôti, barder et ficeler..
- Passer au four pendant 20 minutes. (vérifier la cuisson elle doit être rosée) servir avec la sauce forestière.
- Pommes de terre dans un premier temps à l’eau, on saute les pommes de terre à la graisse de canard..
So that is going to wrap this up with this exceptional food magret de canard, farcis au foie gras recipe. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!